aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 4 februarie 2013

Funcţia Daydream din Android 4.2 poate fi folosită cu success pe terminalele Android 4.0+

Datorită celei mai noi versiuni a sistemului de operare Android ne putem bucura de multe funcţii noi ce vin să însoţească îmbunătăţirile introduse încă de la versiunea 4.1, pentru a crea un mediu perfect. Android 4.2 ne scuteşte de ecranul negru al telefonului, nefolositor atunci când este încărcat.
 
Funcţia Daydream din Android 4.2 poate fi folosită cu success pe terminalele Android 4.0+

Caracteristica Daydream din Android 4.2 s-a bucurat de succes şi a beneficiat de o mulțime de implementări pentru versiunile mai vechi ale sistemului de operare, deşi nici una dintre acestea nu pare să reuşească a oferi ce funcţia originală aduce. Din fericire, tocmai datorită numărului mare de implementări ne putem bucura de aplicaţia Clock Plus Daydream, de Martin Pelant, care pare să funcţioneze cel mai bine. Aceasta este în aceeaşi măsură folositoare şi pentru utilizatorii Android 4.2, deoarece se integrează pentru a oferi funcţionalitate sporită a ceasului care poate fi afişat pe ecran în mod standard. În ceea ce priveşte pentru versiunile mai vechi ale sistemului de operare - 4.0+, aplicația poate fi folosită cu succes pe post de screensaver pentru atunci când dispozitivul se încarcă și puteți avea, de asemenea, acces la notificările importante şi salva durata de viaţă a bateriei.

Caracteristica Daydream în cea mai recentă versiune a sistemului de operare (4.2+), este menită să asigure o utilitate dispozitivului, în timp ce acesta este plastat, spre exemplu, într-un suport pentru a se încărca. Funcţia oferă moduri multiple, inclusiv o caracteristică de ramă foto sau știri prin Google Currents. Dezvoltatorii pot spori, de asemenea, funcționalitatea acesteia, astfel cum este cazul cu Clock Plus Daydream. Aplicația poate fi ascunsă din app-drawer în Android 4.2, dar cu versiunile mai vechi va trebui să o porniți manual și activați prin apăsarea lungă pe timp, ca și cu ceasul obișnuit. Puteți alege dintr-un ceas analogic sau digital și să afișeze notificări de e-mail, SMS-uri, apeluri și așa mai departe.
 
Funcţia Daydream din Android 4.2 poate fi folosită cu success pe terminalele Android 4.0+

Clock Plus Daydream este oferită gratuit pe Google Play Store.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget