aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 9 ianuarie 2014

Audi anunţă o tabletă cu Android pentru automobilele sale

La CES 2014 au participat şi reputaţi producători de automobile, printre care şi Audi, care nu s-a sfiit să prezinte propriile sale inovaţii din domeniul tech. În acest an a fost vorba şi de o tabletă, pe numele său Audi Smart Display, cu eran de 10.2 inch.
 
Audi anunţă o tabletă cu Android pentru automobilele sale

Audi şi Google, împreună cu alte câteva nume mari din industria auto şi tech fac parte dinOpen Automotive Alliance şi vom mai vedea proiecte de acest gen pe viitor. În ce priveşte tableta, ea vine cu procesor Nvidia Tegra 4, rezoluţie Full HD şi rulează Android cu un skin foarte arătos. Audi a pregătit şi o versiune specială a interfatei, cu gesturi multitouch speciale pentru şoferi şi recunoaştere a comenzilor vocale.

Terminalul suporta şi WiFi şi LTE (printr-un parteneriat cu AT&T) şi dispune de o carcasă din aluminiu protejată contra temperaturilor extreme. Tableta e destul de groasă, dar măcar e rezistentă, deşi probabil că nu va părăsi automobilul prea des. Planurile celor de la Audi nu se opresc aici, iar pe viitor ei au de gând să integreze procesoarele Tegra în sisteme electronice de la bordul vehiculelor lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget