aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 9 ianuarie 2014

CES 2014: Ce smartwatch-uri vor cuceri publicul anul acesta?

Pe lângă smartphone-uri, tablete și televizoare Smart TV, show-ul CES 2014găzduiește și o mare varietate de smartwatch-uri, iar printre cele mai noi lansate, se numără modelele: Pebble Steel, un prototip Intel și MetaWatch, device-uri despre care veți putea afla mai multe în rândurile de mai jos.
CES 2014: Ce smartwatch-uri vor cuceri publicul anul acesta?

Pebble, ceasul smart ce a fost prezentat anul trecut la CES 2013, a ajuns acum la ce-a de-a 2-a generație, el fiind numit Pebble Steel. Se pare că cei de la Pebble au mizat anul acesta pe un device ce păstrează un design clasic, dar care în același timp poate fi luat drept și un ceas sport. De asemenea, acesta este realizat din cele mai bune materiale existente pe piață în acest moment.
CES 2014: Ce smartwatch-uri vor cuceri publicul anul acesta?

Potrivit lui Eric Migicovsky, CEO Pebble, această nouă generație a ceasului smart Pebble, vine ca răspuns la feedback-ul adus de către utilizatorii primului ceas Pebble. Pebble Steelva fi disponibil pe argintiu, sau negru mat, iar cutia în care acesta va sosi pune mai mult accent pe detalii, oferind un feeling premium. Pebble Steel dispune de Gorilla Glass, vine în pachet, atât cu o curea din metal, cât și cu una din piele, iar prețul acestuia va fi de 249$. Livrarea se va face gratuit la nivel global pentru comenzile realizate în aceste zile.

CEO-ul Intel, Brian Krzanich a anunțat faptul că Intel dorește să lanseze pe piață un smartwatch, care din câte se pare, se află în proces de dezvoltare. Intel speră că acest device va fi un rival de luat în seamă pentru ceasurile smart existente în acest moment pe piață, cum ar fi Pebble, sau Galaxy Gear.
CES 2014: Ce smartwatch-uri vor cuceri publicul anul acesta?

Din păcate, modelul smartwatch prezentat la CES 2014, s-a dovedit a fi doar un prototip, ceea ce înseamnă că Intel mai are ceva de lucru până când va fi pregătită să lanseze un astfel de produs pe piață.

De asemenea, în cadrul show-ului CES 2014, și-au făcut simțită prezența și ceasurile smart MetaWatch. Acestea adoptă un design realizat de către designerul Vertu, Frank Nuovo, prin care atât aspectul, cât și funcționalitatea smart sunt puse pe primul loc.
CES 2014: Ce smartwatch-uri vor cuceri publicul anul acesta?

Se pare că cei de la Meta doresc sa aducă și o nouă interfață pe acest ceas, odată cu noul design hardware implementat. Deși este un doar un prototip recent, MetaWatch arată și se simte mai mult ca un ceas de calitate, și nu ca un gadget pe care doar îl purtăm la mână. Rămâne de văzut cum va arăta device-ul în stadiul final, și dacă acesta va reuși să capteze atenția publicului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget