aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 9 ianuarie 2014

Huawei a prezentat Tron, o micro-consolă Android cu cip Tegra 4

Popularitatea sistemului de operare Android a generat o multitudine de playere media ieftine de mici dimensiuni care se cuplează direct la televizor, însă utilizatorii care s-au gândit să ruleze şi jocuri ceva mai pretenţioase s-au lovit în general de puterea mică a platformelor hardware folosite. Pentru cei care doresc ceva mai mult, Huawei a adus la CES 2014 puternica micro-consola Tron, călcând astfel pe urmele Ouya, GameStick sau MOJO.
Huawei Tron este o micro-consolă Android de mici dimensiuni, carcasa cilindrică adăpostind un puternic procesor NVIDIA Tegra 4, 2 GB de memorie RAM, 16 sau 32 GB de memorie internă, interfaţă Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, ieşire video HDMI şi un port USB 3.0 standard. Fiind vorba de o consolă, aceasta este însoţită şi de un gamepad wireless care oferă şase butoane, două stick-uri analogice, un D-Pad şi un touchpad circular destinat controlului jocurilor simple.
Huawei afirmă că Tron va fi vândută în China la un preţ de circa 120 de dolari, ceea ce ar face-o sensibil mai ieftină decât alternativa Mad Catz MOJO, care oferă o configuraţie similară la un preţ de circa 250 de dolari. Compania nu a dezvăluit în acest moment data la care produsul va fi lansat şi nici pieţele pe care acesta va fi disponibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget