aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 9 ianuarie 2014

Laptop de gaming mult prea subţire, de la Gigabyte

La prima vedere, Gigabyte Aorus X7 ar putea fi considerat un ultrabook. În realitate, acesta este un laptop de gaming foarte performant. Cum a reuşit producătorul asiatic să construiscă o asemenea maşinărie? Vom încerca să aflăm în continuare.
În primul rând, portabilul de mai jos ne păcăleşte puţin perspectiva prin faptul că are un ecran cu diagonala de 17.3”. Fiind foarte lung, el pare în poze mai subţire decât este viaţa reală. Producătorul vorbeşte despre o grosime de 20 mm, aproape imposibil de obţinut de un portabil ce poate rula jocuri de ultimă generaţie. Carcasa este construită din aluminiu şi are patru zone de ventilaţie în partea din spate, absolut necesare în cazul componentelor performante.
Gigabyte Aorus X7 - un laptop de gaming foarte subţireGigabyte Aorus X7 - un laptop de gaming foarte subţire

Şi pentru că le-am amintit, să spunem că Gigabyte Aorus X7 integrează un procesor Intel Core i7-4700HQ şi o pereche de plăci video Nvidia GeForce GTX 675M. Alături de ele vom găsimaxim 32 GB RAM, o pereche de SSD-uri şi un HDD cu o capacitate maximă de 1 TB. Despre baterie nu vă putem spune nimic, însă cred că ea a fost ultima pe lista de priorităţi a producătorului. Aşa cum se cuvine unui portabil pentru jocuri, tastatura este iluminată şi are butoane cu funcţia anti-ghosting. Placa de reţea integrată foloseşte un chipset Killer, iar placa de reţea wireless suportă noul standard 802.11ac.
Gigabyte Aorus X7 - fante de răcire generoaseGigabyte Aorus X7 - fante de răcire generoase

Conform producătorului, Gigabyte Aorus X7 va ajunge pe piaţă în luna martie a acestui an.Preţul să va porni de la 2.100 $ şi poate ajunge la 2.800 $ în funcţie de configuraţie.
Gigabyte Aorus X7 - ecran cu diagonală de 17.3”Gigabyte Aorus X7 - ecran cu diagonală de 17.3”




Gigabyte Aorus X7 - un profil de 20 mmGigabyte Aorus X7 - un profil de 20 mm

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget