aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 10 ianuarie 2014

Nokia a anunţat disponibilitatea actualizării Black pentru terminalele Lumia

La aproape trei luni de la lansarea oficială a ultimei actualizări majore pentru platforma Windows Phone, Nokia a anunţat că actualizarea Black, care este bazată pe codul GDR3, a început să fie oferită pentru toată gama de terminale Lumia. Pe lângă optimizările şi îmbunătăţirile oferite direct de Microsoft, Nokia a adăugat o serie de actualizări pentru Glance Screen, camera foto şi altele.
În cadrul actualizării GDR3, Microsoft a adus o serie de noutăţi precum Driving Mode, posibilitatea blocării orientării automate a ecranului, opţiuni de particularizare a alertelor pentru mesagerie, email, Reminders şi Voice Mail şi o funcţie hotspot îmbunătăţită.
La aceste noi opţiuni, actualizarea Black de la Nokia adaugă şi ea câteva lucruri interesante. Glance Screen beneficiază acum de Night Mode şi oferă informaţii vizuale pentru calendar, email, mesaje text, Facebook, Twitter sau WhatsApss, precum şi alte notificări de sistem.
Terminalele Lumia compatibile vor beneficia acum şi de suport Bluetooth LE, suportul extins Bluetooth 4.0 urmând să asigure o mai bună compatibilitate cu perifericele şi accesoriile inteligente care devin tot mai dese.
Nu în ultimul rând, camera foto a primit şi ea o serie de îmbunătăţiri. Suportul RAW în format DNG pentru modelul Lumia 1020 este deja cunoscut din momentul când a fost anunţat împreună cu noul Lumia 1520, la această opţiune adăugându-se o serie de algoritmi mai buni de reducere a zgomotului şi ajustare a culorilor.
Pe lângă această actualizare, Nokia a lansat şi o serie de aplicaţii interesante. Cea mai utilă va fi probabil aplicaţia App Folder, care permite organizarea în directoare a programelor sau setărilor dorite. La acesta se adaugă Refocus, aplicaţia pentru captură foto multiplă care permite refocalizarea ulterioară a imaginilor, Beamer, un produs pentru partajarea de fişiere cu orice browser HTML5, şi StoryTeller, un manager avansat pentru imagini şi secvenţe video.
Nokia a anunţat că actualizarea va fi disponibilă mai întâi pe terminalele Lumia 1020 şi Lumia 925, aceasta urmând să ajungă în săptămânile următoare şi pe modelele 920, 820, 720, 625, 620 şi 520.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget