aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 9 ianuarie 2014

Archos lansează propria gamă de produse smartwatch

Rezistente la apă, elegante şi cu preţuri ce pornesc de la numai 50 dolari, noile ceasuri inteligente de la Archos promit să atragă adepţi din toate categoriile de utilizatori, indiferent de bugetul disponibil sau tipul de smartphone folosit.
Compatibile cu dispozitive bazate pe iOS şi Android deopotrivă, noile produse Archos nu sunt legate de un brand anume şi nici nu încearcă să înlocuiască smartphone-ul din buzunar, după modelul urmat de Samsung cu accesoriul Galaxy Gear. În schimb, Archos mizează pe aducerea unui plus de valoare experienţei de zi cu zi la folosirea telefonulumobil. Spre exemplu, posesorul unui smartwatch Archos îl va putea folosi pentru a citi notificările declanşate pe telefonul mobil, mesaje email/SMS şi actualizări din reţelele de socializare, schimba melodiile aflate în redare şi interacţiona cu alte aplicaţii compatibile. Însă chiar dacă vom putea vedea numele apelantului pe ecranul accesoriului smartwatch, va trebui să întindem mâna după telefon pentru a prelua convorbirea. La fel şi cu partea de cameră foto, gadgetul servind cel mult pentru răsfoirea albumelor cu poze, nu şi obţinerea acestora.
Archos smartwatch - modelul cu preţ de 50 dolariArchos smartwatch - modelul cu preţ de 50 dolari

Cel mai ieftin dintre cele 3, modelul cu preţ de 50 dolari este un smartwatch cu o construcţie solidă, rezistent la uzură, apă şi praf. Produsul oferă ecran monocrom de 1.55 inch şi interfaţă non-capacitivă. Din păcate în afara modului ceas, lista funcţiilor avansate nu este deocamdată cunoscută. Aflăm totuşi că autonomia este una decentă, de aproximativ 2 săptămâni cu o singură încărcarea bateriei.
Pentru 100 dolari, modelul cu dotări de nivel mediu plusează cu un ecran color de 1.8 inch ce dispune de interfaţă touch capacitivă, similar celui întâlnit la playere iPod Nano. Pentru preţul plătit ne alegem şi cu un set de curele multicolore, care pot fi schimbate după bunul plac.
Archos smartwatch - modelul cu preţ de 100 dolariArchos smartwatch - modelul cu preţ de 100 dolari

Cu preţ de 130 dolari, top-ul de gamă al liniei smartwatch Archos este oferit în carcasă elegantă din aluminiu şi dispune de un ecran curbat de tip E-Ink. Ţinând cont de consumul de energie redus, specific aceste tehnologii, ne putem aştepta ca autonomia să fie la un nivel cel puţin mulţumitor.
Archos smartwatch - modelul cu preţ de 130 dolariArchos smartwatch - modelul cu preţ de 130 dolari

Archos va lansa noua sa linie de produse smartwatch în cursul acestei veri, însă nu toate cele trei modele vor fi disponibile de la bun început. Iniţial, vom putea cumpăra doar modelul entry-level cu preţ de 50 dolari, urmând ca variantele mai sofisticate să fie disponibile în lunile următoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget