aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 8 ianuarie 2014

Telefonul Nokia Normandy cu Android din nou în imagini; Vedem şi cum a personalizat Nokia Android!

Nici o zi fără o scăpare marca @evleaks, de această dată legată de un subiect fierbinte: Nokia şi Android. Telefonul Nokia Normandy e deja subiect de zvonuri de luni bune şi am văzut deja câteva imagini cu handsetul, iar azi vedem pentru prima oară şi interfaţa sa.
 
Telefonul Nokia Normandy cu Android din nou în imagini; Vedem şi cum a personalizat Nokia Android!

Observaţi că Nokia a aplicat o customizare experienţei Android, care aminteşte mai degrabă de MeeGo sau Jolla decât de Androidul clasic. Acele "widgeturi" dacă le pot spune astfel de pe captura din stânga amintesc chiar puţin de Symbian. Putem deduce multe din aceste imagini, dacă ne uităm cu atenţie.

Pentru început toate numele de pe ecran sunt indiene, semn că telefonul e testat în India şi că ar putea avea un preţ scăzut şi să fie destinat pieţelor emergente. Apoi nu avem nici urmă de cameră frontală sau de opţiunea de apelare video, deci e posibil ca handsetul să fie low end. În plus, Nokia Normandy pare a fi un model dual SIM. Dacă Nokia Lumia 520 a fost un mega hit cu Windows Phone, vă daţi seama ce prăpăd ar face o alternativă cu Android?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget