aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 6 ianuarie 2014

Tutorial : Root Pe Tableta Allview Viva Q8

Viva Q8 este o tableta buna, recent intrata in peisajul tabletelor Android si se vrea o tableta asemanatoare la design cu iPad Mini lucru care-i reuseste intr-o oarecare masura.Este o tableta puternica, propulsata de un procesor Cortex A7 quad core de 1 GHz, are o camera decenta spre buna de 5 MP, memorie RAM de 1 GB DDR3, procesor grafic Power VR SGX544 MP2 si este dotata cu un ecran de tip IPS-LCD de 7.9 inch si rezolutie 1024X768 px. Viva Q8 lucreaza pe platforma Android 4.2 Jelly Bean. In poza de mai jos se observa foarte bine asemanarea cu Ipad Mini.
2
Dar cum rootarea este la moda, pentru cine doreste mai jos gasiti un tutorial pentru a face root pe tableta.
Dar mai intai ce inseamna ROOT?
Atunci când rootăm un dispozitiv  intervenim asupra sistemului de operare  pentru a obtine controlul total asupra sistemului.
Avantajele root-ului : Poti mări  frecvenţa de lucru a procesorului(overclock), poti realiza o copie de rezervă a  aplicaţiilor şi a setărilor ,poti instala diferite custom ROM, ştergerea aplicaţiilor de sistem,pentru o personalizare totala a dispozitivului,pentru aplicaţii care funcţionează doar cu root,poti inlocui parti din sistem (teme imagini de boot),marirea spatiului folosit pentru aplicatii,optimizarea consunului bateriei,poti debloca SIM-ul prin diverse aplicatii etc.
ATENTIE poti pierde garantia dispozitivului!
Root Pe Tableta Allview Viva Q8

 -Pentru inceput, descarcati de Aici arhiva ce contine fisierele necesare pentru a face root pe desktop-ul calculatorului dar nu dezarhivati.
-Conectati tableta allview Viva Q8 la computer prin intermediul cablului USB in modul  USB mass storage.
-Copiati direct in memoria interna a tabletei fisierul descarcat mai devreme, apoi deconectati tableta de la calculator.
-Lansati pe tableta aplicatia Update.
 -Apoi selectati modul Local Update, alegeti fisierul copiat pe tableta mai devreme (Root Pe Tableta Allview Viva Q8.zip) si asteptati fara sa interveniti pana la finalizarea procedurii.
-Dupa ce tableta termina de executat procedura si reporneste, este rootata !

2 comentarii:

wibiya widget