aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 9 ianuarie 2014

Windows Phone întrece iPhone deja în 24 de ţări, conform Microsoft

Se pare că Windows Phone nu mai este acel "underdog", care nu era favorit nici măcar la locul 3 pe zona de OS-uri smartphone, ci a devenit un rival serios pe această piaţă. Aflăm de la Microsoft, prin intermediul unui comunicat oficial că în acest moment terminalele Windows Phone au depăşit iPhone în 24 de ţări.
 
Windows Phone întrece iPhone deja în 24 de ţări, conform Microsoft

Printre ele se număra Italia, Finlanda, Polonia, India, Africa de Sud şi Nigeria. Remarcaţi că majoritatea acestor ţări sunt unele în tranziţie şi cu populaţie fără venituri foarte mari. iPhone-ul cu preţul sau ridicat e mai puţin tentant într-o astfel de ţară, în mod logic. Modele ca Nokia Lumia 520 şi Lumia 521 au înregistrat vânzări deosebit de mari, împingând întreg segmentul Windows Phone înainte.

Microsoft mai are un drum lung de parcurs până ce şi modelele sale high end de telefoane vor intra în mainstream şi se vor bate cu modele Galaxy S de la egal. Dacă zvonurile auzite recent cu privire la handseturi Sony şi Samsung cu WP8 la bord sunt reale, atunci Microsoft are un viitor mai luminos decât am fi prezis cu 2 ani în urmă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget